“Schrijf jij je in voor aanbestedingen? Heb je graag dat ze op tijd geleverd worden? Geen zin om zelf te gaan of om je personeel naar de opening van een openbare, nationale of Europese aanbesteding te laten gaan? Met Turbo Express is jouw probleem zo opgelost”

De specialist in Aanbestedingen

Wie wil winnen, levert Aanbestedingen best op tijd

Eender welke aanbesteding ze is altijd te belangrijk voor een bedrijf om zo maar aan iedereen mee te geven. Per slot van rekening gaat het meestal over heel veel geld.

Bij Turbo Express hebben we ons de laatste jaren toegelegd op het leveren van aanbestedingen allerhande, zorgen we altijd dat ze op de juiste plaats, de juiste kamer en bij de juiste persoon terecht komen i.p.v. bij een receptie of postkamer.

Onze werkwijze voor aanbestedingen is zo gemaakt, dat je 100% zeker kan zijn van een tijdige levering (Lees hieronder rechts verder).

Tarieven aanbestedingsdienst

Werkwijze Aanbestedingen op tijd leveren

Prioriteit nummer 1 bij een aanbesteding is ze natuurlijk op tijd laten leveren, anders is het direct einde verhaal.

In een ideaal scenario komen wij de avond voor de einddatum alle documenten bij jou op bureau of bij jou thuis halen en verifieren we of we alle nodige gegevens hebben.

De dag van levering zorgen we uiteraard dat we ruim op tijd ter plaatse zijn, ook als dit wil zeggen dat we drie uur vroeger moeten vertrekken om files te vermijden.

We zijn terplaatse met de aanbesteding, wat nu?

Aangekomen op de leverplaats, begeven we ons naar de kamer, ontvangstpersoon, ... en bezorgen we alle documenten persoonlijk, laten de ontvangstpersoon onze waybill tekenen met duidelijke vermelding naam, datum en uur.

Bovendien vragen we ook atlijd een officieel ontvangstdocument van de ontvangende instantie, waardoor jij een dubbele zekerheid hebt dat alles volgens jouw afspraken is geregeld en alles op tijd ter plaatse is.

Nood aan iemand die aanwezig is bij opening?

Bij een groot deel van de openbare aanbestedingen kan je ook aanwezig zijn bij de opening ervan. Als jij dit wilt, dan zorgen wij hiervoor.

Zijn er specifieke dingen die je wil weten, dingen waar op gelet moeten worden, spreek alles door met onze persoon ter plaatse en je bekomt de informatie zoals jij wilt, telefonisch of op papier.

Jouw voordelen :

europese aanbestedingen