“Heb je een dringende, belangrijke of waardevolle zending die je niet aan iedereen wilt meegeven? Onze express koerierdienst levert jouw zending na ophalen af aan je contact, zonder tijdsverlies en zonder tussenstops. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken”

Turbo express koerierdienst

Als tijd belangrijk is, bel je onze express koerier

Voor al je express zendingen, sprinters en alles wat onder een bepaalde tijdsdruk moet gebeuren, ben je bij ons aan het juiste adres. Net zoals andere Turbo's zijn wij op ons sterkst als de druk wordt opgevoerd.

Heb je dus een dringende, zware of specialie zending ergens tussen maandag en zondag, geef ons een seintje en wij doen het nodige om jou uit de nood te helpen.

Express koeriersdiensten duur? Niet per se

In tegenstelling tot wat vele mensen denken, hoeven express koeriers niet duurder te zijn dan gewone koerierdiensten & bovendien bieden ze meer voordelen.

Doordat wij rechtstreeks van punt A naar punt B rijden, zonder ritten te combineren voor meerdere bedrijven, is het vanzelfsprekend dat je zending sneller geleverd wordt en nooit beschadigd raakt.

Bovendien komt onze expreskoerier voor stadsritten of zwaardere zendingen voordeliger uit dan de grote koeriersbedrijven.

Tel daarbij dat je zonder meerkost op ons kan rekenen, 7/7, 24/24 en je ziet zelf dat samenwerken met een ervaren koerier belangrijke voordelen heeft.

Just in time delivery

Een andere naam, iets anders principe, maar de tijdsdruk zorgt ervoor dat dit ook in ons vakgebied valt. Of we snel of stipt moeten zijn, met onze express koerierdienst ben je zeker dat jouw zending er staat wanneer nodig.

Ieder heeft zijn specialisatie. Bij Turbo Express koeriersdiensten is dit al het werk dat tegen de klok moet gebeuren.

Jij geen zorgen, wij de stress, da's Turbo Express

Samenwerken met onze express koerierdienst geeft je de zekerheid dat je vanaf de boeking tot aan de levering van je zending alles voor jou geregeld wordt.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jou alle stress te ontnemen, zodat jij je kan bezighouden met de dingen die belangrijk zijn.

Ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen, bel ons : 0495/47.11.75