“Volgens De Tijd wordt 2013 het jaar van de wederopstanding van de Europese Handel. Daarom dat onze Internationale koeriersdienst jullie voor heel 2013 de scherpst mogelijke en stabiele tarieven aanbiedt voor internationele sneltransporten van 1g tot 1500kg”

Koeriersdienst Internationaal - Turbo Express

Internationale koeriersdienst voor :

Tarieven Internationale snel koeriers : €0.40/km

De tarieven voor onze internationale koeriers zijn heel 2013 stabiel.

Bovendien rekenen wij nooit toeslagen voor gewicht, avond-, weekendwerk, ook niet voor internationale zendingen tot 1500kg.

Kosten voor peage, tunnels, veerboten, ... worden doorgerekend

De Internationale koeriersdienst die jou al je zorgen ontneemt

Vanaf de offerte tot aan het lossen, wij regelen alles voor jou.

Eender op welk moment van de dag kan je ons bellen, je wensen doorgeven en wij doen de rest. Bij ons heeft de klant nooit stress, nooit extra werk.

Samen Sterk in Internationaal werk

Onze internationale koerierdienst heeft altijd iemand achter de hand voor als één van onze klanten met de handen in het haar zit.

Heb je dus nood aan een dringende of gepaste oplossing, wij kunnen jou quasi altijd direct uit de nood helpen en iemand de baan opsturen.

Case 1 : Internationale koerierdienst haven Rotterdam

Voor een magazijn in de Antwerpse haven werden wij opgetrommeld om aan boord van de Colombo Express (Happag Loydd) onderdelen voor koelcontainers te leveren in de haven van Rotterdam.

Om 9h konden we laden en normaal zouden we direct richting Rotterdam rijden.

Koerier Johnny vertrok in Antwerpen, richting Rotterdam, maar dankzij contact met de haven van Rotterdam kwamen we te weten dat de ETA van het schip pas rond 11h25 zou zijn ipv 10h15.

Wij hebben direct onze chauffeur laten stoppen en na onderling contact met het magazijn konden we zo nutteloze kosten voorkomen.

Case 2 : Nachtelijk internationaal sneltransport

Onlangs werden wij om 3h 's nachts gebeld door een klant die dringend 150kg aan onderdelen in Koblenz, Duitsland moest krijgen omdat een fabriek dreigde stil te vallen.

Reeds om 3h10 was onze koerier Mike op de baan & om 3h25 was hij vetrokken richting Koblenz (met boterhammetjes en koffie) om daar om 6h10 gelost te zijn.

Voor deze service betaalde onze klant 0 euro extra, enkel de km-vergoeding werd afgerekend.

internationale koeriersdiensten