“Nood aan een dringende levering? Worden je klanten ongeduldig? Vind je niemand die nog kan rijden? Bij de Turbo Koerier van Antwerpen heb je 1 zekerheid, je wordt altijd geholpen. Eender wanneer, eender naar waar, eender hoe dringend / belangrijk, wij doen het altijd”

Turbo levert meer dan beloftes

Snelheid, loyaliteit, betrouwbaarheid en een grote dosis probleemoplossend vermogen vormen de ruggegraat van elke goede koerier.

Bij Turbo Express staan onze chauffeurs en klantendienst op elk ogenblik van de dag klaar om jou te helpen.

Zoek je een oplossing voor een transport, dan vind je de oplossing bij ons.

Onze koeriers gaan steeds tot het uiterste

Wij klaren de klus altijd. Wat jij je klanten belooft, laten wij uitkomen. Dat is onze specialiteit & onze service naar jou toe.

Voorbeelden van onze levertijden

Aanbestedingen, bankdocumenten of persoonlijke zendingen

Meestal zijn ze heel belangrijk voor jou of je toekomst. Dan heb je toch liever niet dat ze eindingen in een postkamer, magazijn of bij de receptioniste?

Wij leveren alles persoonlijk af bij je contact & bezorgen je binnen de paar minuten een copy van het afleverbewijs in je mail zodat je zekerheid hebt.

Zo verwent onze koerier zijn klanten

Onlangs werden wij om 3h 's nachts gebeld door een klant die dringend 150kg aan onderdelen in Koblenz, Duitsland moest krijgen omdat een fabriek dreigde stil te vallen.

Om 3h10 was onze koerier Mike op de baan, om 3h25 was hij vetrokken richting Koblenz (met boterhammetjes en koffie) en om 6h10 wij hij daar gelost.

Noch voor gewicht, noch voor de nachtelijke rit betaalde onze klant extra.

Waarom geen distributie?

Express koeriers en distributie zijn niet compatibel. Uitblinken in één van de twee kan perfect, doe ze samen en je blinkt vooral uit in middelmatigheid.

Vermits onze klanten enkel het beste verdienen, willen wij ook zorgen dat we dat zijn. Onze koeriers zijn gekend voor hun betrouwbaarheid, snelheid en professionalisme en dat moet zo blijven.

Wil je onze Antwerpse koerier leren kennen?

Bel ons voor een afspraak en wij komen met alle plezier langs om je meer informatie te geven over Antwerpse koerier. Bel ons : 0495/47.11.75.

Als jij voor koffie zorgt, brengen wij iets lekker mee.

voordelige koerier uit Antwerpen