“Niets is zo belangrijk als op tijd leveren. Laat je klanten eenmaal wachten en ze zijn niet meer tevreden, laat ze tweemaal wachten en je bent ze kwijt, dat is nu eenmaal de harde realiteit van onze moderne tijd. Bespaar je de kopzorgen, met onze koerierdienst, lever je altijd op tijd”

Onze doelen

Mag iedereen jou vertegenwoordigen?

Een koerier vertegenwoordigt bij levering altijd jouw bedrijf en is dus één van de persoonijke contacten tussen jouw bedrijf & je klanten.

Zou jij dan niet graag hebben dat jouw express koerier een zakelijke, professionle en sympathieke uitstraling heeft die het perfecte verlengstuk is van jouw harde werk om je klanten tevreden te houden?

Meer dan snelheid alleen

Bij Turbo Express proberen we al sinds onze geboorte meer te zijn dan de zoveelste koerierdienst die iets van A naar B brengt.

Snelheid/jachtigheid zijn misschien de tendensen van onze moderne maatschappij, maar wat heb je er aan als je niet op elkaar kan rekenen?

Daarom dat eerlijkheid, betrouwbaarheid & woord houden, voor ons even belangrijk zijn als een snelle, schadevrije en perfecte levering van je zending.

Kiezen voor zekerheid, is kiezen voor Turbo Express als koerierdienst.

Met wat rijden wij zoal rond?

Onze koerierdienst bestaat uit een combinatie van ecologische breaks (Golf, Focus, Ibiza ST, ...), kleine bestelwagens (type VW Caddy) en grote bestelwagens (type peugot Boxer 335) die reclamevrij rond rijden.

Hierdoor kunnen wij jou helpen met transporten van omslagen over dozen tot 4 europalletten (1500kg / 11m3).

Voor meer info ivm laadvermogen / afmetingen, klik op de wagen

Wie en wat zijn onze chauffeurs?

Om jou een snelle leveringen & een stipte service te garanderen werken wij enkel met "routiniers" die de knepen van het vak kennen.

Zij weten uit ervaring dat rijden met de juiste ingesteldheid & een perfecte wegenkennis de enige manieren zijn om files te mijden en nooit stil te staan.

Bovendien zijn onze chauffeurs allemaal meertalig (Nederlands, Engels, Frans), familie en minimum van A2-niveau. Zakelijkheid gegarandeerd.

Koerierdienst in Antwerpen sinds 1/12/1995

Turbo Express werd opgericht in december 1995 en sindsdien zijn wij gekend als de snelste express koerierdienst in Antwerpen

Ken jij onze Antwerpse koerierdienst nog niet of heb je meer informatie nodig? Geef ons gerust een seintje op 0495/47.11.75.

Indien nodig komen wij persoonlijk ter plaatse voor een babbeltje. Als jij voor koffie zorgt, zorgen wij voor de versnapering.

koerierdienst voor antwerpen snel en betaalbaar