“Hou je van een eerlijke manier van zaken doen? Afspraken waar je op kan rekenen? Een duidelijke tariefstructuur? En wil je samenwerken met een koeriersdienst die beseft dat elke klant voor jou belangrijk is? Dan is Turbo Express de ideale ondersteuning voor jouw harde werk”

1. Specialiteit koeriersdienst : Snelle & belangrijke leveringen

2. Snelheid, eerlijkheid & betrouwbaarheid

Onze moderne maatschappij wordt gekenmerkt door snelheid & stiptheid. Snel leveren & kort op de bal spelen zijn hiervan een logisch gevolg.

En zelfs snelheid alleen is niet meer voldoende als bedrijf. Elke klant verwacht ook continuiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit als onderdeel van een perfecte dienstverlening.

En om jouw perfecte dienstverlening te ondersteunen, is onze moderne koeriersdienst een perfect hulpmiddel.

3. Jouw manier = onze manier

Elke klant heeft andere wensen, andere gewoontes, andere zaken waar je rekening mee moet houden, ...

Heb je een eigen systeem, eigen gewoontes, leveringen die op een unieke manier moeten gebeuren, ... wij passen ons aan en nemen jouw systeem over.

4. Betaalbare prijzen & Duidelijke tariefstructuur

Waarom de eenvoudige handeling om een pakket van A naar B te brengen, moeilijker maken dan nodig met onduidelijke tariefformules, vele gewichtsklasses en allerlei toeslagen?

Bij onze express koeriersdienst vind je daarom altijd duidelijke en transparante tarieven terug die onaangename verrassingen voorkomen.

Snel leveren tegen betaalbare en duidelijke tarieven is al 17j de specialiteit van onze Antwerpse koeriersdienst en dat verandert nooit.

5. Direct afleverbewijs nodig

Dan bezorgen we jou direct (±1-2 minuten) een kopie per mail van het afleverbewijs. Of we brengen je gratis per sms of per telefoon op de hoogte dat de goederen geleverd zijn.

Zo weet jij direct wie je zending in ontvangst heeft genomen en hoe laat ze werd geleverd. Wat wij beloven is te controlleren.

6. Nooit onderaannemers

Je zending aan onderaannemers meegeven doen wij nooit. Wat we zelf niet kunnen rijden, rijden we niet.

Als er dus iets verkeerd, vergeten of veranderd blijkt te zijn aan je transport, kan je onze koerier steeds bereiken voor een kostenloze aanpassing.

Turbo koeriersdienst in Antwerpen, waar daden spreken

Samenwerken met onze ervaren Antwerpse koeriersdienst geeft je de zekerheid dat je zending altijd snel, betaalbaar & onbeschadigd zijn bestemming bereikt.

Voor al je express koeriersdiensten in Antwerpen, Belgie & Europa, staan wij 7/7, 24/24, weekends & feestdagen voor je klaar.