“Als je geld hebt uitgegeven aan relatiegeschenken dan wil je natuurlijk ook dat ze secuur behandeld worden, onbeschadigd aankomen en enkel aan je contact zelf worden afgegeven. Wij zorgen ervoor dat al jouw klanten hun geschenken op tijd en onbeschadigd ontvangen”

Relatiegeschenken service Belgie & Nederland

Doe ik ze zelf weg of laat ik ze leveren?

Winterse koude, sneeuwbuien, autopech, uren fileleed, ... Te veel werk, geen tijd, nog zaken af te handelen voor het einde van het jaar, ...

Je kent de vragen en problemen wel die zich kunnen stellen, ... en je wil natuurlijk ook niet dat je geschenken te laat of niet aankomen.

Verwen je klanten op tijd

Elk jaar komt iedereen er meestal rijkelijk laat achter (wij ook), dat relatie geschenken nog gekocht en geleverd moeten worden.

Geen paniek, wij zijn hier om jou te helpen bij het leveren van de kadootjes.

Van begin tot einde ... nooit kopzorgen

Dankzij onze ervaring hoef jij je nooit zorgen te maken over de ophaling, levering en administratie. Jij bezorgt ons de lijst met adressen, eventueel de kaartjes en wij doen de rest.

Uiteraard krijg jij achteraf een overzicht van wat, waar en aan wie geleverd is & krijg je eventuele overschotten allemaal terug.

Leveringen bij bedrijven & particulieren kunnen zowel overdag, avond of weekend en allemaal voor dezelfde prijs

Vanaf €7,5 per adres

Stuur ons een mailtje, bel ons heel even, ... en wij maken een op maat gemaakte offerte voor de levering van al je relatiegeschenken.