“Nood aan een snelle levering? Geen oplossing voor een transport? Zit je met de handen in het haar? Turbo Express staat altijd klaar om jou te helpen. Voor al je nationale & internationale sneltransporten zit je bij ons aan het juiste adres. Onze prioriteit, jouw tevredenheid”

De sneltransport specialist

Specialiteit : (inter) nationale sneltransporten

Zoek dan niet verder, wij staan klaar om jou verder te helpen.

Herlancering Snel Transport Turbo Express

Met hernieuwde kracht herlanceren wij Turbo Express in 2013.

Een nieuw managment, een nieuw wagenpark en een vernieuwende manier van werken maken van Turbo Express, de modernste koerierdienst van Belgie.

Om dit in de verf te zetten, en om de aanwinst van onze nieuwe wagens te vieren, hanteren wij heel 2013 interessante tarieven & promoties.

Wat zeggen anderen over ons?

Team Industrial Services Belgium - Hermans Chris (03/820.52.56): "Het afleveren van de diverse pakketten op verschillende locaties is altijd vlekkeloos en correct verlopen. Van klein tot groot, Turbo Express helpt ons altijd uit de nood"

Onze wagens

Tarieven sneltransport

Waarom nooit toeslagen ?

Omdat wij houden van eerlijke, transparante en voor iedereen begrijpbare tarieven, zal je bovenop de km-vergoeding nooit enige vorm van toeslagen vinden.

Heb je snelheid nodig? Kies dan voor de snelste

Onze logistieke mensen staan altijd voor je klaar om je uit de nood te helpen met je snel transport. Eender wat je opgelost wil hebben, bij Turbo Express ben je zeker dat je een oplossing voor je probleem vind.

Nationaal, internationaal of regionaal, wij hebben altijd iemand klaar staan die direct bij je kan zijn.

Snel transport Turbo Express, is de perfect oplossing voor iedereen die met de handen in het haar zit.